EL MARINADAY ÉS UN DIA DE CELEBRACIÓ, DE PORTES OBERTES I D’APROPAMENT A TU. VOLEM QUE VISQUIS EL TEU PORT I EL CONEGUIS UNA MICA MÉS.
VINE A GAUDIR!

Vols conèixer un varador referent a la costa catalana?

Apuntat a les visites guiades durant el matí i sabràs per què té tant d’èxit el nostre varador VdeBravado. APUNTAT AQUÍ +

Taller de nusos mariners

Saps quin són els 5 nusos bàsics pels mariners?
Passat pel Club Nàutic Premià i aprèn a fer-los! APUNTAT AQUÍ +

Passeig en motora de All4Nautics

Cada hora sortirà una embarcació amb 6 persones. Corre que s’esgoten les places! Gaudeix d’una estona amb l’operador de nàutica i escola a motor referent del nostre port.
Imprescindible gorra, crema solar ulleres i calçat de goma blanca! APUNTAT AQUÍ +

Concurs fotogràfic

Què significa la Marina Port Premià per a tu o per la teva comunitat. Segueix-nos a instagram i durant el dia 11 de juny penja fotografies a aquesta xarxa social etiquetant la marina @marinaportpremia i amb el hashtag #marinapremiaday. Premiarem a tres instagramers amb tres experiències nàutiques i/o gastronòmiques.

El Club Nàutic Premià obre portes

Si tens curiositat arquitectònica i vols saber
de primera mà totes les activitats que es fan
al club no deixis de reservar la teva plaça.
APUNTAT AQUÍ +

Taller d’estrops

Què és un estrop? Com es fa? Rem Premià t’ensenya a fer un estrop per a remar en llagut i emporta’t un record. Apunta’t i rebràs informació dels horaris dels tallers. APUNTAT AQUÍ +

Tast de Rem amb el club Rem Premià

Si tens més de 13 anys, vine a viure una experiència amb un esport d’equip molt complet i que pots fer tot l’any: remar en llagut català.
Aprofita aquest dia per a fer el tast i, si
t’interessa, 
pots provar més. Alerta, que si ho proves, t’agradarà! APUNTAT AQUÍ +

Música

A l’hora del vermut gaudirem del DJ_Eclectico per moure el cos dins i fora de l’aigua… i al vespre, a les 20 h no et perdis la cloenda amb el concert de gòspel “One day” a càrrec de Twocats pel Gòspel.

EL MARINADAY ES UN DÍA DE CELEBRACIÓN, DE DE PUERTAS ABIERTAS Y DE ACERCARNOS A TÍ. QUEREMOS QUE VIVAS TU PUERTO Y LO CONOZCAS UN POCO MÁS.
VEN A DISFRUTAR!

¿Quieres conocer un varadero referente en la costa catalana?

Apúntate a nuestras visitas guiadas y sabrás
que tiene tanto éxito en nuestro varadero
VdeBravado. APÚNTATE AQUÍ +

Sabes cuales son los 5 nudos basicos para los marineros?

Pásate por el Club Nàutic Premià y aprende a hacerlos!. APÚNTATE AQUÍ +

Paseo en motora de All4Nautics

Cada hora saldrá una embarcación con 6 personas. Corre que se agotan las plazas! Disfruta de un buen rato con el operador de náutica y escuela a motor referente en nuestro puerto. Imprescindible gorra, crema solar gafas y calzado de goma blanca!
APÚNTATE AQUÍ +

Concurso fotográfico

¿Qué significa la Marina Port Premià para tí o tu comunitat. Sígenos en instagram y durante el día 11 de junio cuelga fotografías en esta red social etiquetando @marinaportpremia y con el hashtag #marinapremiaday. Premiaremos a tres instagramers con tres experiéncias náuticas y/o gastronómiques.

El Club Nàutic Premià obra sus puertas

Si tienes curiosidad arquitectónica y quieres saber de primera mano todas las actividades que hacen en el club, reserva tu plaça. APÚNTATE AQUÍ +

Taller de estrops

¿Qué es un estrop? ¿Cómo se hace? Rem Premià te enseña a hacer un estrop para remar en llagut i te llevarás un recuerdo. APÚNTATE AQUÍ + y recibirás información de los horarios de los talleres.

Prueba de Remo con el club Rem Premià

Si tienes más de 13 años, ven a vivir una experiéncia con un deporte de equipo muy completo y que puedes practicar todo el año: remar en llagut català. Aprovecha este día para hacer una prueba y si te interesa, podrás probar más. Alerta, que si lo pruebas, ¡te gustará! APÚNTATE AQUÍ +

Música

A la hora del vermut contaremos con DJ_Eclectico para mover el cuerpo dentro y fuera del agua… y al atardecer, a las 20 h no te pierdas el cierre del día con el concierto de gospel “One day” a cargo de Twocats pel Gòspel.