Activitats a Marina Port Premià

A Marina Port Premià hem volgut celebrar el Carnestoltes amb tots vosaltres i és per això que hem convidat tothom a diverses activitats lúdiques a les nostres instal·lacions. Deixem un resum d’aquests dos caps de setmana que han sigut tot un èxit.

Dissabte 23 de febrer

Ens va visitar una rèplica de tren elèctric de l’Associació d’amics del Ferrocarril del Maresme-Sud on grans i petits van poder pujar a bord. A més a més, els més petits van poder fruir dels inflables que també ens van acompanyar.

Dissabte 02 de març

Ja ben entrat el Carnestoltes, us vam convidar a una sèrie d’activitats lúdiques perquè tothom pogués gaudir en companyia d’amics i familia.

Vam tenir un «Camerino de Carnestoltes» on maquilladors professionals van realitzar maquillatges de fantasia i aerografies amb una selecció de disfresses i complements:

També vam comptar amb un taller de màscares on es podien crear a partir de materials com cartolines, escuma o plomes, creacions divertides pels més petits:

A més a més, vam tenir maquilladora artística professional realitzant impressionants treballs de pintacares:

I per recordar aquest dia vam organitzar un photocall on es disposava de varis gadgets per poder prendre la foto més divertida:

Des de Marina Port Premià agraïm la vostra participación als nostres esdeveniments i us animem a que ens seguiu a les nostres xarxes socials ja que continuarem preparant activitats per vosaltres de les que us mantindrem informats:

                                                                

@Marina Port Premia             #Marinaportpremia               @PortPremia

 

Vine a gaudir a Marina Port Premià!